0

Kenestä Jaakko-yrittäjävaikuttaja? – Lauantaina puhutaan myös alueen elinvoimasta

Anjalankosken Yrittäjät julkistavat lauantaina 20. heinäkuuta Jaakko-yrittäjävaikuttajan Anjalan kartanon rannassa. Valittu yrittäjä kertoo toiveensa, minkä yrittäjien hallitus pyrkii mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan. Toive lasketaan myös Kymijokeen virran vietäväksi.

Jaakoiksi aikaisempina vuosina on valittu Markku Pakkanen, Eero Mattila, Jarmo Lehtomäki, Risto Heikkilä, Manti Byman, Jukka Naukkarinen, Sarianne Auvinen, Tero Suutari, Rauno Virtanen, Tero Turkia ja Mirka Vainiemi.

Tänä vuonna uutta on julkistamistilaisuuden jälkeen pidettävä eteläisen Kouvolan vaikuttajien keskustelutilaisuus. Aiheina ovat yrittäjyys ja yhteistyö, alueellinen elinvoima sekä tulevaisuuden näkymät. Tapahtumalla Anjalankosken Yrittäjät huomioi myös Kymen Yrittäjien 80-vuotisjuhlavuotta.

Paneelissa ovat Kymen Yrittäjien puheenjohtaja Hannu Lehtinen, OP Länsi-Kymen toimitusjohtaja Saila Rosas, Kouvolan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Harri Helminen ja Anjalankosken Yrittäjien varapuheenjohtaja Jari Liikkanen. Juontajana toimii Markku Pakkanen.

Jaakko julkistetaan kello 14.30 ja keskustelutilaisuus alkaa noin 15.00.
Yleisöllä on tapahtumiin vapaa pääsy.

Viikon kysymys

Oletko leudon talven kannattaja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...