0

Esitystaiteen päivä Antareksessa

Esitystaiteenpäivää vietetään 20.7. Taidekeskus Antareksessa.

Esityksiä on kaksi. Taidevankkuri linnuntie on kuvanveistäjien Tapani Kokko ja Virpi Kanto kiertävä ohjelmallinen taidenäyttely La Stradan hengessä. Esityksessä on noin 30 minuutin sirkusperformanssi. Lopuksi taiteilijat esittelevät Vankkurin taidenäyttelyä sekä sirkustemppuvälineistöä eli toiminnallisia taideteoksia. Taidevankkuri kiertää kesäisin kutsuttuna ympäri maata taide- ja teatteritapahtumissa. Nyt jo neljättä kesää. Esitys on kaikenikäisille.

Kerran unessa on musiikkiteatteriartisti Juuli Hyttinen ja sirkustaiteilija Milla Kurrosen esitys, joka tuo lavalle hetkiä yön laidoilta. Se tavoittaa outojen kohtaamisten surrealististen kauneuden ja tuo sen näkyviin yhdistellen rohkeasti sirkusta ja musiikkiteatteria, tanssia sekä akrobatiaa. Kesto on puolisen tuntia.

Viikon kysymys

Oletko aikeissa matkustaa lähikuukausina ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...