0

MYPA saa vahvistuksia jo lauantain vieraspeliin – Heikki Pulkkinen palaa joukkueeseen

Ykkösen kaudesta on pelattu 13 ottelua.

– MYPA on sarjataulukossa sijalla yhdeksän, joka on valitettavasti peliemme tasonmukainen. Jostain syystä joukkueemme aloittaa aina kauden hiukan heikommin, mutta kauden edetessä tasomme sekä sijoituksemme sarjataulukossa on noussut, kertoo MYPA juniorien puheenjohtaja Mika Kaleton.

Kaletonin mukaan selkeä tavoite kauteen lähtiessä oli ja on sitä edelleenkin, säilyttää sarjapaikka Ykkösessä ja vakiinnuttaa paikka siellä myös tulevina vuosina. Tulevaisuuteen kuuluu myös katse Veikkausliigaan – jonkun vuoden päästä.

– Alkukauden ajan joukkue on koostunut pääasiassa Kouvolan omista pojista. Keskiviikkona 10.7. avautuvan siirtoikkunan aikana tarkoituksenamme on hyödyntää myös yhteistyösopimustamme HIFK:n kanssa ja näillä näkymin pääkaupunkiseudulta tulisi 2-3 pelaaja joukkueen vahvistukseksi.
Lisäksi MYPA-legenda Heikki Pulkkinen palaa joukkueeseen. Heikki on harjoitellut joukkueen mukana kesän ajan ja näyttää siltä, että paikat kestävät myös pelaamisen.

– Heikin ja HIFK vahvistuksien lisäksi haemme vielä 1-2 kokenutta täsmävahvistusta joukkueeseen.

Viikon kysymys

Kouvolan kaupungilla on isot säästöpaineet. Kumpi olisi parempi tapa säästää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...