0

Poliisi ajoi takaa rattijuoppoa Inkeroisista Myllykoskelle – Rattijuoppo myös Helsingintiellä Korialla

Lauantaina iltapäivällä poliisi sai ilmoituksen Myllykoskella humalassa ajavasta henkiloauton kuljettajasta. Poliisipartio havaitsi kyseisen ajoneuvon Inkeroisissa Valtatiellä ja kääntyi auton perään pysäyttääkseen sen. Henkilöauton kuljettaja kuitenkin kiihdytti vahtiaan ja ajoi partiota karkuun huomattavaa ylinopeutta käyttäen. Takaa-ajo jatkui Myllykoskelle saakka, missä ajoneuvo saatiin pysäytettyä.
Ajo-oikeudeton kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen lukemat. Häntä epäillään myös törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lauauntaiaamuna törkeän rattijuopumuksen lukemat puhaltanut mies ajautui henkilöautolla vastaantulijoiden kaistan kautta ulos tieltä ja törmäsi reunakaiteeseen. Tapahtumapaikka Helsingintiellä Korialla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko kesätapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä