Kouvolassa ei voi seuraavan kuukauden aikana sanoa, että täällä ei tapahdu mitään

Kouvolassa ei voi sanoa seuraavan kuukauden aikana, että täällä ei tapahdu mitään. On menossa todellinen superkesä tapahtumien osalta. Asuntomessut käynnistyvät

Sippolan kylätorilla vaihdettiin kuulumisia ja rokkakin maistui.

Stiina Kokkonen

Kouvolassa ei voi sanoa seuraavan kuukauden aikana, että täällä ei tapahdu mitään. On menossa todellinen superkesä tapahtumien osalta. Asuntomessut käynnistyvät 12.7. Korialla ja eteläisessä Kouvolassa on kohteena Ankkapurhan kulttuuripuisto monine nähtävyyksineen ja tapahtumineen.

Ensimmäisiä Kymi Libri -kirjamessuja vietetään 18.-21.7. Myllykoskella. Tapahtumakeskus on kulttuurikeskus Wanha Rautakauppa.

Ja lisäksi on paljon, paljon muita mielenkiintoisia tapahtumia ympäri Kouvolaa.

Toivottavasti väki viihtyy Kouvolassa pidempäänkin kuin muutaman tunnin messualueella. Eurojahan alueella toivotaan myös suurtapahtumien jättävän. Ja mikä on kaikkein ratkaisevinta? Sää. Toivottavasti olemme seuraavan kuukauden ajan Suomen aurinkoisimmassa kaupungissa.

Ehkä kuitenkin kylien tapahtumajärjestäjille voisi jättää yhden toiveen. Jos lähialueella on päällekkäin tilaisuuksia, kaikkiin tapahtumiin ei välttämättä riitä väkeä. Yleensähän se on niin, että aktiiviset ihmiset kiertävät kaikki alueen tapahtumat. Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Kommentoi