0

Elisa vahvisti 4G-verkkoa ja kuituyhteyksiä Korialla ja Myllykoskella

Elisan 4G-yhteydet vahvistuvat Kouvolassa. 4G-verkon kapasiteettia on parannettu ja verkkoa on laajennettu, jonka ansiosta Elisan asiakkailla on käytössään entistä laadukkaammat mobiiliyhteydet. Lisäksi Kouvolassa on parannettu kiinteän verkon saatavuutta lisäämällä kuituyhteyksiä, jotka mahdollistavat jopa gigan nopeudet kodin verkossa.
4G-verkon saatavuutta ja kapasiteettia on vuoden 2019 aikana parannettu. Parannusten ansiosta alueen asukkailla on käytössään entistä toimivammat mobiiliyhteydet. Lisäksi Elisa on rakentanut uusia kuituyhteyksiä muun muassa Kouvolan Putkinotkossa, mahdollistaen jopa gigan nopeudet kodin verkossa.
– Rakennamme 5G-verkkoja kovaa vauhtia, mutta panostamme laajasti myös 4G-verkon sekä kiinteän verkon vahvistamiseen. Asiakkaan näkökulmasta on tärkeintä että hänellä on käytössään laadukas ja toimiva nettiyhteys – teknologiasta tai sijainnista välittämättä, Elisan Itä-Suomen aluejohtaja Ari Punkkinen kertoo.

Elisan verkon saatavuustiedot löytyvät osoitteesta www.elisa.fi/kuuluvuus. Lisätietoa Elisan 4G-verkosta: https://elisa.fi/vertaaverkkoja/ ja 5G:n edistymisestä osoitteessa www.elisa.fi/5g
Kouvolan kaupunginosat, joissa on vahvistettu 4G-verkkoa: Haukjärvi-Rämälä, Kaunisnurmi, keskusta, Koria, Korjala, Kuusankosken Melkunmäki, Mäyrämäki ja Paloharju, Mieho, Myllykoski, Niinistö, Tuohikotti.
Kouvolan kaupunginosat, joissa on lisätty kuituyhteyksiä: Kankaro, Kaunisnurmi, keskusta, Koria, Kuusaa, Kuusankoski, Myllykoski.

Viikon kysymys

Aiotko ottaa koronarokotteen, kun se tulee mahdolliseksi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...