0

Ankkapurhan tuotteille verkkokauppa – Uusilta kotisivuilla löytyvät tapahtumat ja palvelut helposti

Kesäkuun lopussa avattiin uudet Ankkapurha.fi-verkkosivut, jotka palvelevat alueella matkailevia ja virkistyjiä, yksin tai perheen kanssa liikkuvia. Sivuilta löytyy vinkkejä tekemiseen, helposti varattavia aktiviteetteja ja tapahtumatarjontaa. Aiemmin Ankkapurhan kulttuuripuiston tarjontaa on esitelty yhteisillä internetsivuilla alueella toimivan Nuorisokeskus Anjalan kanssa. Matkailijat tuntevat kuitenkin tutustumiskohteita Kymijoen molemmilla rannoilla, Inkeroisten ja Anjalan kylissä, yhdistävän alueen juuri Ankkapurhana ja alueen markkinointia nimen alla kehitetään ja terävöitetään edelleen. Siksi onkin luontevaa, että etsijä löytää jatkossa tietoja juuri Ankkapurha.finimellä.

Uusien sivustojen myötä siirrytään myös nykyaikaan varausten tekemisessä.

– Sivustolle avataan verkkokauppa, eli esimerkiksi asuntomessujen aikaan järjestettävää ohjelmaa voi varata ja ostaa verkosta. Aiemmin asiakkaan on pitänyt soittaa asiakaspalveluun tai tehdä tarjouspyynnöt ja varaukset sähköpostissa, kertoo kehittämispäällikkö Kirsi Sali Ankkapurhan kulttuurisäätiöstä.

Aivan kaikkia palveluita ei vielä verkosta saa, mutta verkkokaupan kautta voi myös varata esimerkiksi tiloja, kuten vaikkapa saunan ja takkahuoneen sekä majoitusta. Verkkokauppa toteutetaan helposti Johku-järjestelmän kautta. Myös Ankkapurhan monipuolinen tapahtumatarjonta tuodaan uusilla sivuilla hyvin esille.

Sivusto ja Ankkapurhan uusi markkinointi-ilme on mainostoimisto Selektin käsialaa. Ankkapurhan ilme on rauhallinen ja henkii historian havinaa, samoin kuin alueen vaakunamainen tunnus. Ankkapurha-brändin alla tuodaan esiin alueen koskettavaa kulttuuriperintöä, elävää teollisuusperinnettä ja kaikille tarjolla olevia elämyksiä ja aktiviteetteja.

Elämyksiä Ankkapurhassa tarjoavat ympärivuotisesti alueen hyvät palvelut ja upea ympäristö: Anjalan kartano ja puisto tapahtumineen, Makasiinikahvila sekä Ankkapurhan teollisuusmuseo ja Alvar Aaltokohteet. Alueeseen voi tutustua rauhassa tai osallistumalla ohjattuihin aktiviteetteihin ja tapahtumiin. Ankkapurhan kulttuurisäätiö ja Stora Enson teollisuusmuseosäätiö tekevät runsaasti yhteistyötä ohjelmapalveluiden tuottajien, taiteilijoiden ja käsityölaisten kanssa alueen elävöittämiseksi.

Alueen rikkaasta historiasta halutaan kertoa hyvien tarinoiden kautta. Museokävijä esimerkiksi saa kuulla ja kokea, miten on eletty ja asuttu tehdasyhteisössä. Aitojen elämysten kautta matkailijoille syntyy myös alueesta omia tarinoita, kuten tarinoita luontoretkistä.

– Tuomme tarinat eloon uudella tavalla, Ankkapurhassa on lupa rakastua tarinoihin, Sali toteaa.

Viikon kysymys

Oletko aikeissa matkustaa lähikuukausina ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...