0

Loviisan Sanomat ja Pyhtäänlehti samaan konserniin Keskilaakson kanssa

Keskisuomalainen -konserni on 27.6. ostanut Loviisan Sanomien ja Pyhtäänlehti-Pyttisbladet -lehtien liiketoiminnat KSF Media Ab:ltä. Omistajuus vaihtuu 1.9.2019. Koko henkilöstö siirtyy uuden omistajan palvelukseen ja lehtien toiminta jatkuu entiseen tapaan.

Asiasta kerrottiin ensimmäisenä Loviisan Sanomien verkkosivuilla.

Loviisan Sanomat ilmestyy kaksi kertaa viikossa ja sen levikkialueet ovat Loviisa, Lapinjärvi ja Pyhtää. Pyhtäänlehti ilmestyy joka toinen tiistai Loviisan Sanomien välissä jokaiseen talouteen Pyhtään alueella.

Loviisan Sanomien päätoimittaja Arto Henriksson uskoo, että siirtyminen Keskisuomalainen-konserniin ja yhteistyö konsernin sisällä vahvistaa lehteä.

– Loviisan Sanomilla ja meidän ammattitaitoisella henkilöstöllä on paljon osaamista ja myös annettavaa Keskisuomalainen-konsernille, ja toisinpäin Keskisuomalaisella on valtavasti alan osaamista ja kokemusta laadukkaiden paikallislehtien tuottamisesta sekä mediamyynnistä.

– Uskon, että Keskisuomalainen-konsernista tulee Loviisan Sanomille hyvä koti, jossa voimme yhdessä kehittää entistäkin parempaa paikallismediaa lukijoillemme ja ilmoittajillemme, Henriksson totesi.

Keskisuomalainen-konserniin lähialueen paikallislehdistä kuuluvat myös Keskilaakso ja Kaakonkulma.

Viikon kysymys

Oletko aikeissa matkustaa lähikuukausina ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...