0

Insta Campin osallistujat postaavat kuvia ja tunnelmia VisitKouvolan Instagram-tilille

Historian ensimmäinen Kouvola Insta Camp on koettu. Insta Campin osallistujat – Jussi Hellsten, Joonas Pöytäniemi, Aapo Karhu ja Tiina Inkiläinen – tulevat ottamaan haltuunsa VisitKouvolan Instagram-tilin ja postaavat sinne kuvia ja tunnelmia. VisitKouvolan löydät Instagramista nimellä @visitkouvola.

Insta Campin osallistujille Kouvola oli entuudestaan aika lailla tuntematon, joten ryhmä oli liikkeellä avoimin mielin ja odottivat innolla mitä tuleman pitää. Uudet kuvauskohteet ja muiden kuvaajien näkökulmat kiinnostivat. Lisäksi kaikkia Insta Campille osallistuneita yhdisti kiinnostus luontoon ja hienoihin maisemiin.

Aikaa kului ja kamera lauloi muun muassa Tykkimäen saunalla, Kymin Huvilalla, Kymi GP:ssä ja Arboretum Mustilassa. Hurjasti naurua ja uusia juttuja mahtui viikonloppuun. Paljon jäi vielä näkemättä, ja aikaa olisi saanut kulumaan kohteissa paljon pidempäänkin, mutta jotain täytyi jättää seuraavaankin reissuun.

Campin isäntänä toimi helsinkiläistynyt, mutta Elimäellä kasvanut Jussi Hellsten (www.jussihellsten.com). Jussille reissu oli nostalginen paluu lapsuutensa maisemiin. Valokuvaaminen on usein aika yksinäistä puuhaa, joten Jussin toive oli, että yhdessä keskustelemalla voi avata sitä, miten muut kuvaajat näkevät samat kohteet, ja sen kautta avartaa myös omaa kuvaamista.
Joonas Pöytäniemi Espoosta (@joonaspoytaniemi), joka on kuvannut muutaman vuoden toiminimellä päivätyönsä ohella. Hän nauttii eniten luonnossa kuvaamisesta, kuten hienojen maisemien ja myös eläinten kuvaamisesta. Viettänyt aikaa kuvaten yksin muun muassa Rukan tuntureissa tarpoen.
Aapo Karhu (@karhuphotography), helsinkiläinen valokuvauksen puoliammattilainen, joka kokee vahvuutenaan luonnonvalossa kuvaamisen ja pitää erityisesti eläinten kuvaamisesta luonnossa. Sanojensa mukaan oravat eivät kuitenkaan maksa kuvista, joten hän on kuvannut myös paljon ihmisiä, pääasiassa potretteja.
Tiina Inkiläinen Vantaalta (@tiksuwhat), joka on sanojensa mukaan uransa alussa, mutta jo nyt hänen Insta-tilinsä on pullollaan hienoja otoksia. Tiina kuvaa paljon valokuvaaja-poikaystävänsä kanssa. Hän on kiinnostunut myös kaupunkimaisemista ja lentokoneiden kuvaamisesta.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko joulun ajan tapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...