0

Myllykosken kirkon laajennussuunnitelma sai kirkkovaltuuston hyväksynnän

Myllykosken kirkon laajennushanke käynnistyy heti, kun Kirkkohallitys hyväksyy Myllykosken kirkon laajennussuunnitelmat.
Yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi torstaina Myllykosken kirkon laajennuksen uudet suunnitelmat ja lähettää ne Mikkelin hiippakunnan tuomiokapitulin kautta Kirkkohallituksen vahvistettaviksi.
Yhteinen kirkkovaltuusto päätti käynnistää Myllykosken kirkon laajennushankkeen. Laajennushankkeen kustannukset tulee pysyä hankkeeseen varatussa 2,9 miljoonan euron määrärahassa. Valtuutettu Arto Sahamies pyysi pöytäkirjaan merkintää, että kustannustoteutuman tulee pysyä 2,9 miljoonassa eurossa.
Yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi suunnittelutoimikunnan esityksen Myllykosken kirkon urakoitsijoista. Valinnat perusteluissa oli harvin hinta. Rakennusurakan tekee Rakennusliike PK-Insinööritoimisto Oy, LVIA-urakan IUI Talotekniikka Oy ja sähköurakan KVL sähköasennus Oy.

Viikon kysymys

Kouvolan kaupungilla on isot säästöpaineet. Kumpi olisi parempi tapa säästää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...