0

Musikaalinen taikailta Myllykoskella

Aatu Itkonen ja Sanni Savolainen esiintyvät musikaalisessa taikaillassa 18. kesäkuuta Anjalankosken teatterissa Myllykoskella.
– Suunnittelu lähti toukokuun loppupuolella, kun soitin tiimiini kuuluvalle Partasen Ninnille ideasta. Hänen kanssaan aika pitkään juttelin ja päädyimme tekemään tapahtuman, jota ennen ei ole järjestetty. Tämä on minullekin uusiutumista, kun siirryn taikashow,- juonto- ja puhekeikkojen lomassa musiikkiin ja juuri pianon soittoon, kertoo Aatu ja kiittää Ninniä.
– Hän jaksaa ideoida kanssani ja vastata puhelimeen vaikka kolmelta aamuyöstä, jos sattuu olemaan hereillä! Yksin tapahtuma olisi varmasti jäänyt vain ajatuksen tasolle. On hyvä saada komppausta visioille.

Aatulta on kysytty, että miksi hän ei soita pianoa ja yhdistä musiikkia keikoille.
– Pianon soitto onkin vähän niin kuin minun ”salainen taito”, jota en ole tuonut esille. Jotain satunnaisia säestyskeikkoja olen pitänyt kuoroille, mutta siihen se esiintyminen on jäänyt. Olen käynyt musiikkiluokan ja pianoa olen soittanut ihan lapsesta asti. Voisihan pianon soitosta tehdä kokonaan uuden tuotteen.
– Tunnen Sannin ja hän innostui heti. Seuraava päivä menikin sitten käsikirjoittaessa ja yhteydenpidossa teatteriin, sitä seuraava päivä mainosmateriaalien suunnittelussa. Eli nopeasti homma lähti liikkeelle. Nyt on kaikki valmista, niin lavarekvisiitat, savukoneet kuin laulut, soitot, taikuudet ja läpät!

Saliin mahtuu 113 ihmistä. Aatu ja Sanni toivovat, että ihmiset tulisivat katsomaan erilaista show’ta.
– Odotamme innolla tätä esitystä. Esitys kestää tunnin ja yllätysohjelmanumerokin on luvassa. Katsotaan miten konsepti toimii ja jos toimii, niin tämä ei jää yhteen musikaaliseen taikailtaan. On kuitenkin hienoa aloittaa Myllykoskella ja katsoa miten homma uppoaa jengiin.
Aatulta on muutakin jännittävää tulossa muun muassa oma tv-ohjelma Yle Galaxiin ensi vuonna.
– Nyt on ollut paljon juontohommia ihan isoissakin projekteissa. Kesällä olen paljon Kouvolassa ja olen siitä erittäin iloinen.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...