0

Nuorisokeskus ei hiljene kesälläkään – Parikymmentä nuorta kesätöissä

– Kesällä Nuorisokeskus Anjalassa järjestetään seurakuntien leirejä, kansainvälisiä leirejä ja järjestöjen leirejä. Lisäksi meillä on omia päiväleirejä 7-13-vuotiaille kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla, kertoo asiakaspalvelupäällikkö Paula Rämä.
Heinäkuussa toteutuu harrasteleirejä ja kansainvälinen työleiri, minne saapuu nuoria eri puolilta maailmaa. Kansainvälisen toiminnan myötä Nuorisokeskus Anjala auttaa myös suomalaisia nuoria ja nuorten kanssa työskenteleviä löytämään polkuja maailmalle.
– Kesällä Ankkapurhassa työskentelee myös yli 20 seudun nuorta kesätöissä. Suurin osa heistä saa ensimmäisen kokemuksensa työelämästä kahden viikon jakson aikana. Haluamme heidän saavan hyvän lähtökohdan tulevalle työuralleen kokemuksella innostavasta kesätyöpaikasta, ja opettaa asiakaslähtöistä ajattelua – sillä Ankkapurhahan on tunnettu hyvästä ja iloisesta palvelusta, kertoo toiminnanjohtaja Jenni Liikkanen.

Kuluvalla viikolla käyntiin pyörähti ensimmäinen päiväleiri 7–13 -vuotiaille ja jälkimmäinen leiri 10.-14.6.2019 on suunnattu 7–10 -vuotiaille lapsille. Yhden päiväleirin kesto on viisi päivää, maanantaista perjantaihin aamuyhdeksästä iltapäivään. Leirien sisällöt rakentuvat yhdessä toimimiselle liikunnan, seikkailun, luontokokemusten ja kädentaitojen keinoilla.
Tällä viikolla ohjelmassa oli tehdä koruja ja paperia, tanssia, melontaa ja keinumista Tarzanina puussa sekä ruokaa ulkotulella.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko joulun ajan tapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...