0

Elimäen lukiossa lakitettiin 35 uutta ylioppilasta – Juhlapuheissa kiiteltiin valmistuneiden upeaa yhteishenkeä

Elimäen lukiossa on tapana, että jokaiselle ylioppilaalle luetaan mietelause, ennen kuin hän saa todistuksensa ja valkolakkinsa. ”Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan” -lause siivitti erään tuoreen ylioppilaan kohti uusia seikkailuja.

Lukion rehtori Sanna Liljeqvist kiitteli liikuttuneena niin lukiolaisia kuin työtovereitaan. Hän piti uransa viimeisen juhlapuheen Elimäen lukion ylioppilasjuhlissa. Sen jälkeen hän suuntaa kohti uusia seikkailuja, kuten 35 uutta ylioppilastakin.

– Tulevaisuus on jälleen uusien ovien takana, totesi puolestaan ylioppilaan puheen pitänyt Aliisa Lehtoranta.

Lisää Elimäen lukion ylioppilasjuhlasta torstain 6.6. lehdessä.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...