0

Inkeroisten Kartonkitehtaan yhteistoimintaneuvottelut päättyivät – Yhtiö voi tarvittaessa lomauttaa henkilöstöä korkeintaan 90 päivän ajaksi

Stora Enson yhteistoimintaneuvottelut mahdollisista lomautuksista Inkeroisten Kartonkitehtaalla ovat päättyneet. Neuvottelujen lopputuloksena yhtiö voi tarvittaessa lomauttaa Stora Enso Inkeroisten Kartonkitehtaan henkilöstöä korkeintaan 90 päivän ajaksi vuoden 2019 jälkimmäisen vuosipuoliskon aikana. Neuvottelujen tuloksena mahdollisia tuotantoseisokkeja hyödynnetään myös henkilöstön koulutuksiin.
Stora Enso ilmoitti yt-neuvottelujen aloittamisesta 2.5.2019, koska Inkeroisissa valmistettavien taivekartonkien kysyntä on heikentynyt ja samanaikaisesti tuotannon tärkeimpien raaka-aineiden hinnat ovat korkealla tasolla.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...