0

2387 katsojaa todisti tasapeliä – MYPA tasoitti viime minuutilla

2387 katsojaa koki jännittävän paikalliskamppailun keskiviikkoiltana aurinkoisella Saviniemen stadionilla. Ja mikä parasta pisteet jaettiin 1–1 (0–0), kun MYPA taisteli ihan viime minuutilla tasoihin varsinaisen peliajan jo päätyttyä.
Kevään muilla peleillä ei ole paikallispelissä merkitystä. MYPA antoi yllättävän tasapäisen vastuksen KTP:lle. Molemmilla joukkueilla oli kovasti maalipaikkoja. MYPAn Antoni Huttusella oli ensimmäisellä puoliajalla kaksi sekä Jussi-Pekka Rämällä ja Niko Valkosella yhdet tekopaikat. MYPAn maalivahti Turunen torjui loistavasti KTPn Kasperi Liikosen ja Aleksi Pahkasalon vedot.
Toinen jakso oli KTP:n hallintaa. MYPAlta tuntui loppuvan into ja voimat. Maalintekopaikkoja ei kuitenkaan juuri ollut, kunnes 82. minuutilla Kalle Multanen vei kotkalaiset johtoon. MYPA ei kuitenkaan lannistunut. Sankariksi nousi Johannes Kytilä tasoittamalla pelin 1–1, kun varsinainen peliaika oli jo täyttynyt. Huutomyrsky oli valtava.
MYPAn kannattajat olivat tyytyväisiä tasapeliin, mutta kotkalaisfanit pettyneitä.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...