0

Patalappuja myyneet naiset pääsivät asuntoon ja veivät lompakon Keltakankaalla

Keltakankaalla liikkui keskiviikkona 22.5. noin kello 18.00 ja kello 19.00 välisenä aikana kaksi naista, joiden epäillään anastaneen lompakon Kirkkotiellä sijaitsevasta asunnosta. Naiset olivat päässeet asianomistajan asuntoon myymällä patalappuja. Kaupanteon yhteydessä asianomistajan lompakko lähti naisten matkaan.

Poliisi pyytää havaintoja mahdollisesti anorakkeihin pukeutuneista kahdesta naisesta Kouvolan Keltakankaalla. Havainnot voi ilmoittaa Kouvolan pääpoliisiasemalle sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai numeroon 0504479574.

Kommentteja aiheesta “Patalappuja myyneet naiset pääsivät asuntoon ja veivät lompakon Keltakankaalla

  • 24.5.2019 at 15:23
    Permalink

    Vanhat konstit on otettu käyttöön ja vanhus kaivaa lompakkonsa esiin viimeistä kertaa. Olen itse hajauttanut rahani eri paikkoihin. Suurin osa pankissa ja kotona pankkikortti ja Kela-kortti samassa piilossa. Kolikoita on vain muutama ja helposti saatavilla. Vain koululaiset pääsevät sisään luokkaretkirahaa kerätessään.

    Tässä tapauksessa patalapuille tuli liikaa hintaa, mikäli lompsa ei ollut tyhjä?

Comments are closed.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...