0

Purha aloitti kotiottelut kahdella voitolla

Purha jatkoi sarjakauttaan Kaakon Nelosessa voittamalla ensin Myllykoskella Korian Ponnen maalein 4-3 ja tämän jälkeen Inkeroisissa viikkoa myöhemmin FC LaPan 1-0.
Purhan ja Ponnen välinen ottelu 9.5. oli vielä puoliajalla lukemissa 1-1, kun Niko Harjulan vietyä kotijoukkue johtoon kuittasivat vierailijat nopeasti ottelun tasoihin. Toisella jaksolla Jyri Ruikka osui kahdesti ja vielä kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua peli näytti selvältä. Ponsi kuitenkin kavensi lukemiin 3-2, minkä jälkeen Purhan Topi Andersson lisäsi johtoa. Ponsi tuli heti perään vielä maalin päähän, mutta loppulukemat olivat kotijoukkueelle mieluisat 3-2.
Inkeroisissa ensimmäinen peli pelattiin 18.5. kun vastaan asettui kahdella voitolla kautensa aloittanut FC LaPa. Ensimmäinen jakso oli kummaltakin joukkueelta epävarmaa peliä ja olikin pieni yllätys, ettei maaleja nähty. Toisella jaksolla Purha sai puolustuspelinsä kuntoon, eivätkä lappeenrantalaisvierailijat enää maalipaikoille juurikaan päässeet. Reilun tunnin pelin jälkeen Kasperi Ahola teki ottelun ainokaisen, mikä takasi Purhalle toisen perättäisen kotivoiton.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...