0

Juhani Aaltosen levynjulkaisukonsertti Inkeroisten kirkossa

Uransa 1950-luvulla aloittanut, progebändi Tasavallan presidentin ja UMO-jazzorkesterin perustajajäsen Juhani ”Junnu” Aaltonen julkaisee uutta musiikkia. Hän saa soittamiseensa nykyisin innoituksen runoudesta ja Raamatusta.

Levyn Kruunattu armolla ja laupeudella julkaisukosertti pidetään sunnuntaina 19. toukokuuta kello 16 Inkeroisten kirkossa. Aaltosen huilun lisäksi konsertissa kuullaan Juha Korkeamäkeä, piano ja Tuomas Usvaalaa, kontrabasso. Mukana laulaa ylistyskuoro Symbaali.
Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Monipuolisuus on aina ollut saksofonisti ja huilisti Juhani Aaltosen musiikillisen historian ja ilmaisun ydin, yhdistyneenä voimakkaaseen ja puhuttelevaan lataukseen.

Alto on saanut Kirkon kulttuuripalkinnon tammikuussa. Palkintoperusteluissa todettiin, että Aaltosen palkitsemisessa on kyse merkittävästä elämäntyöstä, joka ansaitsee tulla huomioiduksi kokonaiskirkon tasolla.
”Tunnustettuna jazz-musiikin ammattilaisena Juhani Aaltonen on antanut musiikilliset lahjansa myös seurakuntien käyttöön. Hän on rikastuttanut kirkkomme elämää ja musiikillista ilmaisua. Varsinkin viimeisen kolmen vuosikymmenen aikana Aaltonen on palvellut kirkkoa ja sen herätysliikkeitä konserteissa, työpajoissa, kesäjuhlilla ja hengellisissä tapahtumissa. Pari vuotta sitten hän aloitti rukousmusiikin mestarikurssin, jossa hän jakaa osaamistaan nuoremmalle sukupolvelle.”

Viikon kysymys

Oletko leudon talven kannattaja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...