0

MYPAlle 500 euron sakko – Ykkösen ottelussa AC Kajaania vastaan kuultiin rasistinen huuto

Suomen Palloliiton kurinpitovaliokunta on määrännyt MYPAlle 500 euron sakon tapahtumista miesten Ykkösen ottelussa MYPA–AC Kajaani. Kamppailu pelattiin Saviniemen stadionilla 11.5.
Pelin 34. minuutilla kuultiin anniskelukatsomosta rasistinen huuto. Ottelun erotuomari Dennis Antamo keskeytti pelin. Tämän jälkeen kuuluttaja kuulutti, ettei kyseinen käytös saa jatkua tai muuten ottelu keskeytetään. Järjestysmiehet poistivat huutelijan stadionilta. Hän ei ollut kummankaan joukkueen kannattaja ja kertoi omien sanojensa mukaan lähteneensä ensimmäistä kertaa katosomaan jalkapalloa työkavereidensa kanssa.

2 kommenttia aiheesta “MYPAlle 500 euron sakko – Ykkösen ottelussa AC Kajaania vastaan kuultiin rasistinen huuto

  • 18.5.2019 at 11:53
    Permalink

    Kylläpäs on herkällä yhdestä kiljauksesta tuomari. Suomi ei oo mikkään demokratia, vaan autoritäärinen kuin Turkki, jossa ärähdetään, jos arvostellaan jotain valtarakenteita vastaan.

  • 19.5.2019 at 18:41
    Permalink

    Aivan oikein! Meidän vanhempien pitäisi käyttäytyä esimerkillisesti. Nimenomaan demokratia edellyttää vastuun ottoa myös lähimmäisistämme. Aivan oikein, että nuoriso näkee seuraamukset, että rasismia ei hyväksytä ja siitä myös rangaistaan. Rasismia en puolusta lapsilleni missään tilanteessa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko joulun ajan tapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...