0

Elimäen aluetoimikunnasta ehdotus – Puheenjohtajaksi esitetään Ilkka Tirkkosta

Tulevaisuusjaosto päätti kokouksessaan 9.5. esittää aluetoimikuntiin valittavaksi seitsemän jäsentä ja viisi varajäsentä. Aluetoimikuntien nimitysesitykset käsitellään seuraavaksi kaupunginhallituksen kokouksessa ja nimitysehdotuksen vahvistaa kaupunginvaltuusto 27.5.

Jäsenhaku Elimäen, Kuusankosken (ml. Jaala) ja Kouvolan keskusta-alueen aluetoimikuntiin oli avoinna 26.3.–25.4. Hakemuksia saapui yhteensä 55. Jäsenvalinnoissa otettiin huomioon tasa-arvolain vaatimukset, alueellinen edustavuus ja ehdokkaiden ilmoittamat osaamisalueet.

Elimäen aluetoimikunnan jäsenet
Heimonen Marja-Leena
Hämäläinen Kirsi, vpj
Koistinen Teemu
Mikkola Pauliina
Tanskanen Timo
Tirkkonen Ilkka, pj
Vainio Laura

Varajäsenet
Aalto Kai
Kaksonen Tiina
Kontkanen Pirkko
Parkko Reino
Saari Jenna

Viikon kysymys

Kiinnostavatko joulun ajan tapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...