0

Tiet tarvitsevat todellista kunnostusta

Talven jäljiltä tiet ovat enemmän tai vähemmän huonossa kunnossa. Tieverkoston ylläpitoon tarvittaisiin huomattavasti enemmän varoja. Pelkät paikkaukset eivät riitä ainakaan vilkkailla tieosuuksilla.

Tiet puhuttavat aina. Missä kunnossa eteläisen Kouvolan tiet ovat?

Missä kunnossa tiet ovat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...

3 kommenttia aiheesta “Tiet tarvitsevat todellista kunnostusta

 • 15.5.2019 at 22:23
  Permalink

  Vaikea ymmärtää, että suurin osa haluaa aina sileät tiet, vähän niin kuin joka päivä auringon paistetta. Jos ei osaa ajaa sen mukaan, että teillä saattaa olla epätasaisuuksia, niin onhan se harmillista. Miten sitä ennen pärjättiin?

  • 16.5.2019 at 18:39
   Permalink

   Ei ne epätasaisuudet ajotaitoon vaikuta, mutta kyllä teiden pitää olla paljon paremmassa kunnossa kuin nykyisin. Tiessä olevat reiät yms on hengenvaarallisia ja myös kalliita, kun sen 100 000 euron Mersuni siihen rikon.

 • 29.5.2019 at 10:55
  Permalink

  Lain mukaan tiet on pidettävä liikenteen tarvetta vastaavassa kunnossa ja turvallisina käyttäjilleen. Yksityisteillä voidaan tuosta toki ajoittain hieman laistaa. Niin kuntien kuin valtionkin vähäliikenteiset väylät ovat nykyisin liiankin usein luokkaa; välttävä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Oletko leudon talven kannattaja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...