0

Naukkarinen jatkoon maailmancupin alkuerästä

Soudun maailmancupin ensimmäinen osakilpailu käynnistyi perjantaiaamupäivällä alkuerillä Plovdivissa Bulgariassa. Miesten yksikössä oli mukana kolme suomalaista: Joel Naukkarinen ensimmäisessä alkuerässä sekä Robert Ven ja Olli-Pekka Karppinen toisessa alkuerässä. Kaikki suomalaiset etenivät välieriin.

Miesten yksikössä mukana on 14 soutajaa, joten alkueriä soudettiin kolme. Kustakin alkuerästä suoraan välieriin eteni kolme parasta.

Ensimmäisessä alkuerässä Joel Naukkarinen sijoittui eränsä kolmanneksi. Erävoittoon souti Valko-Venäjän Philip Pavukou. Naukkarinen kommentoi Suomen melonta- ja soutuliiton tiedotteessa, että alkuerä sujui suunnitelmien mukaisesti ja käänsi katseensa lauantaiseen välierään.

Toisessa alkuerässä mukana olivat Suomen Olli-Pekka Karppinen ja Robert Ven. Robert Ven sijoittui erän toiseksi häviten erävoittajalle noin 2,5 sekuntia. Olli-Pekka Karppinen sijoittui erän kolmanneksi ja myös hän varmisti suoran välieräpaikan. Karppiselle kilpailu oli ensimmäinen yksikkökilpailu maailmancup-tasolla.

Suomalaisten soudut jatkuvat lauantaina kello 10.34 alkavilla välierillä.

Viikon kysymys

Onko kaupunginvaltuutettujen kyläkummitoiminta tarpeellista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...