0

TEAM Kassu kohtaa legendaarisen ZOOMin – Hyväntekeväisyysottelu perjantaina 17.5. Saviniemen stadionilla

Tänä keväänä Kasper Laineen muistorahaston joukkue TEAM Kassu kohtaa legendaarisen ZOOMin. Kamppailu käydään perjantaina 17.5. kello 18.00–19.00 Saviniemen stadionilla Myllykoskella. Raittius-ja urheiluseura ZOOM on liigatason jalkapallojoukkue, joka pelaa ”omasta halustaan” Helsingin piirin 6. divisioonassa.
ZOOM perustettiin vuonna 1963 Oy Yleisradio Ab:n henkilökunnan jalkapalloseuraksi. Perustajiin kuuluivat Jukka Virtanen, Aarre Elo ja Matti Kuusla. Nykyään jäsenistö koostuu pääosin tunnetuista kulttuurialan henkilöistä sekä toimittajista.
ZOOM tuo hyväntekeväisyyspeliin Kouvolaan joukkueen, jossa pelaavat muun muassa futisguru ja entinen maajoukkuekoutsi Martti Kuusela, urheilutoimittaja ja Aamu-tv:n Jälkihiki-ohjelman vakiovieras Juha Kanerva, futisaiheisia nuortenromaaneja ja Shefki Kuqin elämänkerran tehnyt kirjailija Mika Wickström sekä Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu julkkispappi Kari Kanala.
TEAM Kassussa pelaa niin nykyisiä kuin entisiä futareita ja muuten vaan mukavia ja kiinnostavia tyyppejä. Joukkueeseen kuuluu tänä vuonna muun muassa MyPa-legendat Jukka Lindström ja Toni Huttunen, Superpesiksen lyöjäkuningas Sami Joukainen, Positiivisten ihmisten Kouvola -ryhmän perustaja Juha Huhtala ja nykyisen MYPA:n edustusjoukkueen puolustaja Oskari Pasanen.
Tuomarina toimii Pekka Seppälä ja ottelun juontajana Junski Hannikainen.
Lippujen hinta on 3 euroa, mutta enemmänkin saa maksaa, jos haluaa ja lompakossa on liikaa käteistä.
Tapahtuman tuotto menee lyhentämättömänä vähävaraisten kouvolalaisten jalkapallojunnujen hyväksi. Kasper Laineen muistorahasto on tukenut reilun neljän vuoden aikana noin 50 nuoren futisjunnun harrastusta auttamalla kausi- ja turnausmaksujen maksamisessa.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko joulun ajan tapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...