0

Pioneeripuiston asuntomessualueen päällystetyöt alkavat – Alueella liikkujilta edellytetään varovaisuutta

Päällystetyöt alkavat asuntomessualueen katujen pohjaus- ja tasauskerrosten rakentamisella, jonka jälkeen noin viikon viiveellä aloitetaan varsinaiset asfaltoinnit. Päällystyksellä edetään kohti Pioneeritietä, Hakuntietä, Museotietä ja Väinö Vainiontietä.

Päällystetöitä tehdään pääsääntöisesti ilta- ja yöaikaan. Katujen päällystykset valmistuvat kesäkuun puoleen väliin mennessä ja asuntomessuja palvelevien alueiden päällystykset valmistuvat kokonaisuudessaan heinäkuun alkuun mennessä.

Päällystykset toteutetaan siten, että alueen ajoneuvo- ja kevytliikenne yhteydet ovat toiminnassa koko päällystämisen ajan. Tarvittaessa urakoitsija järjestää kiertotiet ja -reitit opastuksineen.

Päällystetyöt tapahtuvat vilkkaalla asuinalueella, jossa on runsaasti ajoneuvoliikennettä ja kevytliikennettä.

Rakennuttaja Kouvolan kaupunki pyytää alueen kadunkäyttäjiä ja kevyen liikenteen kulkijoita varovaisuuteen kulkiessaan alueella.
Päällystetöiden ja asuntomessukohteiden rakentamisen lisäksi alueella rakennetaan vilkkaasti viher- ja puistoalueita, kevyenliikenteen väyliä ja leikkipuistoa välineistöineen, viimeistellään Väinö Vainiontien rakennekerrosten uusinta- urakkaa sekä museoidaan Pioneerin siltaa.

Viikon kysymys

Kouvolan kaupungilla on isot säästöpaineet. Kumpi olisi parempi tapa säästää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...