0

Uudistunut K-Rauta korostaa valikoimissa paikallisuutta ja kotimaisuutta

Jari Tuominen Inkeroisten K-Raudasta kertoo Inkeroisten myymäläuudistuksen olleen mielenkiintoinen projekti.
– Päällimmäisenä tarkoituksena on ollut luoda asiakkaalle miellyttävä kauppakokemus.
– Nyt myymälätiloihin on saatu käytännöllisyyttä, tilaa ja valoisuutta. Samalla kun hyllyuudistus toi lisää tilaa, laajentui myös valikoima. Meiltä löytyvät nyt muun muassa työvaatteet, kertoo Tuominen.
Asiakkailta onkin jo tullut palautetta tuotteiden paremmasta sijoittelusta ja selkeämmistä tuoteryhmistä.
Kun Myllykosken Rauta Oy:n toinen toimipiste on Kouvolan K-Rauta, Kouvolasta saadaan muutamassa päivässä tuotteita, millä valikoimaa voidaan täydentää.
– K-Raudoissa on sama hintataso, joten esimerkiksi ammattilaisrakentajien on helppo työtilanteen mukaan käydä hankkimassa tavaraa joko Inkeroisista tai Kouvolasta. Hankinnat yhdistetään samaan laskuun.

Kaupan uusi järjestys ja esillepano miellyttää myös henkilökuntaa, koska se on selkeämpi ja toimivampi kuin aikaisemmin.
– Piha- ja puutarhapuuhiin löytyy kaikki tarvittava pihalta ja myymälästä. Terassirakentaja löytää tarvitsemansa. Maalit sekoitamme uusituissa tiloissa paikan päällä. Kassapisteelle on saatu avaruutta, mikä helpottaa sekä asiakkaan että henkilökunnan toimia.
Inkeroisten K-Raudan tavarantoimittajien valinnassa ovat kotimaisuus ja paikallisuus merkittävässä roolissa.
– Myymme paikallisten toimittajien laadukkaita tuotteita, esimerkiksi Arvolistan ja US Woodin tuotteita. Kuljetuksesta vastaa paikallinen Kuljetusliike Tuuri, kertoo Jari Tuominen.

Kauppias Merja Karhu kiittelee Inkeroisten tiimiään, johon kuuluu kahdeksan työntekijää.
– Olen niin ylpeä meidän porukasta Inksassa ja siitä, mitä he ovat saaneet aikaiseksi. Viikon päästä perjantaina vietämme uudistetun myymälän ja kevätkauden avajaisia muun muassa grillaamalla ja kahvittelemalla.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko joulun ajan tapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...