0

Huumekuskeja Inkeroisissa

Poliisipartio suoritti nopeusvalvontaa lauantaina 4. toukokuuta kello 21.20 Inkeroistentiellä, kun ylinopeutta lähestynyt henkilöauto kääntyi Teininkalliontielle. Partio lähti perään ja löysi pian auton pysäköitynä talon pihaan. Kuskina toiminut nuori mies ei kiistänyt ajoa. Mieheltä löytyi verinen ruisku ja nyrkkirauta. Puhallustulos oli nolla, mutta huumausainepikatesti osoitti positiivista amfetamiinille. Kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta ja auto oli kilvetön, katsastamaton ja verot oli maksamatta.

Sunnuntaina 5. toukokuuta kello 2.30 Inkeroisissa valtatiellä 15 partio pysäytti henkilöauton, jonka kuljettajana toiminut mies kieltäytyi huumepikatestistä ja mies käytettiin POKS:ssa verikokeessa. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta.

Viikon kysymys

Kouvolan kaupungilla on isot säästöpaineet. Kumpi olisi parempi tapa säästää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...