0

Stora Enso aloittaa yt-neuvottelut mahdollisista lomautuksista Inkeroisten Kartonkitehtaalla

Stora Enso Ingerois Oy aloittaa yhteistoimintaneuvottelut mahdollisista, maksimissaan 90 päivää kestävistä lomautuksista Inkeroisten Kartonkitehtaalla. Yt-neuvottelut koskevat koko Stora Enson Inkeroisten Kartonkitehtaan henkilöstöä eli yhteensä noin 180 henkilöä. Suunnitelman mukaan lomautustarve ajoittuisi kesä-joulukuun 2019 väliselle ajalle. Lomautukset voitaisiin toteuttaa tarvittaessa useammassa jaksossa.
Inkeroisten Kartonkitehtaalla valmistettavien taivekartonkien kysyntä on heikentynyt ja samanaikaisesti tuotannon tärkeimpien raaka-aineiden hinnat ovat korkealla tasolla. Taivekartonkia käytetään esimerkiksi kuivaruokapakkauksiin.
Päätökset mahdollisista lomautuksista tehdään, kun yt-neuvottelut ovat päättyneet. Neuvottelut alkavat 8.5. ja niiden arvioidaan kestävän kaksi viikkoa.

Viikon kysymys

Onko kesäsuunnitelmat tehty?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...