0

Joukkoliikenne tarjoaa etuja Kouvola 10-juhlaviikolla

Kouvola juhlii 10-vuotissyntymäpäiväänsä keskiviikkona 8.5. ja juhlaviikon 6.-12.5. aikana kaupungissa järjestetään monenlaista ohjelmaa. Lauantaina 11.5. Kouvolan busseissa matkustetaan yhden euron kertalipuilla ja joukkoliikenne tarjoaa 6.-10.5. Waltti-matkakorttipohjan ilmaiseksi hankkiessasi uuden matkakortin Bussimatkatoimistosta.

Lauantaina 11.5. pääset matkustamaan Kouvolan busseissa yhden euron hintaisilla kertalipuilla. Kertalippu ostetaan kuljettajalta käteisellä. Etu on voimassa koko Kouvolan alueella, joten voit matkustaa eurolla vyöhykerajoista piittaamatta. Kertalipussa on yhden tunnin vaihtoaika, jonka aikana voit vaihtaa bussia vapaasti. Säästä kertalippu ja näytä se kuljettajalle vaihtaessasi bussia. Euron liput eivät toimi Waltti-kortin arvolipulla matkustaessa, vaan kortilta veloittuu normaalin arvolipun hinta. Kausituotteet toimivat normaalisti.

Maanantaista 6.5. perjantaihin 10.5. saat Waltti-matkakorttipohjan veloituksetta, kun hankit uuden matkakortin Bussimatkatoimistosta ja lataat kortille samalla arvo- tai kausituotteen. Säästät 6,5 euroa. Satunnaisenkin matkustajan kannattaa nyt siirtyä käyttämään Waltti-korttia ja ladata kortille arvoa. Arvolla matkustat edullisemmin kuin kuljettajalta ostettavalla käteislipulla. Waltti-asiakaspalvelupiste Bussimatkatoimisto sijaitsee osoitteessa Torikatu 2 ja on avoinna ma-pe klo 7.45-17.30.

Ajankohtaiset tiedot Kouvolan joukkoliikenteestä löydät osoitteesta www.kouvolanbussit.fi sekä Facebookista www.facebook.com/kouvolanbussit. Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi reittioppaasta kouvola.digitransit.fi.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...