0

Viialan koulun 5A-luokalla Pop Up -kahvila S-Marketin tiloissa Myllykoskella – Jumppanaisilla vapputori Sippolassa

Myllykosken S-Marketin tiloissa pääsee parhaillaan nauttimaan leivonnaisista ja juomista, sillä Viialan koulun 5A-luokka on perustanut sinne Pop Up -Cafén. Tänään tiistaina toiminnassa oleva kahvila on avoinna kello 15:een asti.
Luokalla on 17 oppilasta, jotka ovat kaikki innokkaina mukana hankkeessa. Tarjolla on erilaisia suolaisia ja makeita leivonnaisia, jotka oppilaat ja heidän vanhempansa ovat tehneet. Juomina myynnissä on kahvia, mehua ja simaa.
Oppilaat keräävät kahvilan avulla varoja leirikoulurahastoonsa. Luokka lähtee leirikouluun todennäköisetsi Pajulahteen. Varoja matkaan on koottu jo aiemminkin, ja ensi lukuvuonna on tarkoitus järjestää vielä jokin iso tapahtuma varojen saamiseksi.
– Olemme osallistuneet koko lukuvuoden ajan valtakunnalliseen Pikkuyrittäjät-ohjelmaan. Suosittelen samaa muillekin kouluille ja luokille. Tietoa on tarjolla hankkeen nettisivuilla, vinkaa luokanopettaja Merja Vanhatalo.
– Myllykosken S-Marketin myymäläpäällikkö Matti Jaatinen ja lasten vanhemmat ansaitsevat erityiskiitoksen suopeasta suhtautumisesta tämän päivän kahvilaideamme, jatkaa Vanhatalo.
Kahvilan ohella Myllykosken S-Marketissa toimii kello 15:een asti myös Viialan koulun 5B-luokan myyntipiste. Myynnissä on muun muassa kirpputoritavaraa ja oppilaiden itse valmistamia tuotteita.
Sippolassa on tänään iltapäivällä vapputori, jonka järjestää jumppanaiset. Myynnissä on munkkeja, simaa, tuoretta leipää, ilmapalloja, orvokkeja ja arpoja. Torilla on myös kahviopalvelut.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...