0

Ankkapurhassa lenkkeillään ja opitaan puutarhan kevättöistä

Perinteinen Ruusunpäivän lenkki aloittaa Ankkapurhan kevätkauden. Tänä vuonna lenkki järjestetään maanantai-iltana 6.5. Sihvakan maisemiin.
Tapahtuman avaa Sinikka Rouvari Makasiinikahvilan edessä. Rouvarilla on pitkä yhteinen historia tapahtuman kanssa, sillä hän on ollut järjestämässä ensimmäisiä lenkkejä. Anjalankosken Hapkido esittäytyy pienen näytöksen muodossa.
Lenkkeiltävä reitti kulkee hiekka- ja pyöräteitä Sihvakalle, jossa on pieni polkuosuus. Jokainen lenkiltä palaaja saa luonnollisesti Kukkalinjan tarjoaman ruusun palkinnoksi. ”Kisakeskuksessa” Ankkapurhassa on tarjolla poniajelua, jonka järjestää Annan talli. Lisäksi Anjalan MLL pitää buffettia. Järjestäjinä ovat FC Pakarat ja Nuorisokeskus Anjala.

Kevät on käynnistynyt tänä vuonna nopeasti ja puutarha on räjähtänyt kasvuun. Mitä ihmettä pensaille, puille ja perennoille voi vielä tehdä vai loppuiko kevättöiden aika jo? Puutarhuri Maria Tigerstedt opastaa kukkapenkkien ja pensaiden hoitoon Anjalan kartanon pihapiirissä ja Syötävässä puutarhassa tiistaina 7.5. illansuussa.
Erityisesti tutkitaan nyt, mitä hoitotoimia millekin lajille vielä voi tehdä. Omia leikkuuvälineitä ja pieniä kuokkia voi ottaa mukaan, jos haluaa hieman kokeilla hoitotoimenpiteitä. Tapahtuma on maksullinen, mutta siihen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.
Puutarhailta aloitetaan kokoontumalla Makasiinikahvilan edessä.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...