0

Suijankoskenjuoksu kisataan torstaina

Pääsiäisen jälkeen torstaina 25.4. Sippolan Kunto antaa tilaisuuden tulla kuluttamaan mämmistä ja pääsiäismunista kertyneitä kaloreita Liikkalassa järjestettävään Suijankoskenjuoksuun.

Lähes puolen vuosisadan ajan järjetetty tapahtuma on vakiinnuttanut paikan yhtenä kevään suositummista hölkistä Kymenlaaksossa. Asfaltti- ja hiekkapohjainen reitti on riittävän haastava aktiiviurheilijoille, mutta maasto ei ole liian rankka niillekään, jotka haluavat edetä leppoisammalla vauhdilla. Juoksijoiden lisäksi odotetaan paikalle runsain joukoin lähialueiden asukkaita tapaamaan tuttuja ja syömään kisamakkaraa. Juoksu kuuluu tänäkin vuonna hölkkäkuninkaalliset sarjaan.

Sarjat torstain juoksussa ovat 9-vuotiaista ylöspäin ja matkat ovat tutut 1,3 kilometriä, 3,2 kilometriä sekä 6,2 kilometriä. Kilpailun päätteeksi arvotaan, kaikkien maaliin juosseiden kesken, upouusi polkupyörä.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko joulun ajan tapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...