0

Poliisilla rattijuoppo- ja nettipetospainotteinen pääsiäinen

Kaakkois-Suomen alueella pyhien aikana jäi kiinni 38 rattijuopumuksesta epäiltyä. Määrä on huolestuttavan suuri, kun suuri osa teoista on tekomuodoiltaan törkeitä. Rattijuopumuksesta epäillyllä on ollut usein alkoholin lisäksi tai sen sijaan muitakin päihdyttäviä aineita veressään.

Törkeitä liikenneturvallisuuden vaarantamisia liikenteessä kaahaamisista kirjattiin tutkintaan viisi. Hirvikolareita kirjattiin kolme.

Pääsiäispyhien aikana on tehty rikosilmoitukset kahdeksasta mahdollisesta nettipetoksesta. Kaikissa tutkintaan tulleissa tapauksissa nettipalvelussa myynnissä olleesta tuotteesta (pääsylippuja, huonekaluja jne.) on hierottu kauppaa, hinnasta on päästy sopuun ja ostaja on maksanut tuotteen myyjän ilmoittamalle tilille. Ostaja ei ole kuitenkaan pettymyksekseen saanut ostamaansa tuotetta. Rahat ovat jääneet myyjälle ja poliisilta on pyydetty apua.

Pahoinpitely -rikoksia kirjattiin viisi ja tämä määrä on pitkät pyhät huomioiden varsin maltillinen.

Kommentteja aiheesta “Poliisilla rattijuoppo- ja nettipetospainotteinen pääsiäinen

  • 22.4.2019 at 17:07
    Permalink

    Kyllä niitä rattijuoppoja, ylinopeuden ajajia yms. on tuolla liikenteessä paljon, mutta kun liikkuva poliisi lakkautettiin, niin valvonta on rapautunut. Ei poliisi muun työn ohella voi valvoa niin tehokkaasti kuin ennen. Naurettavaa, kun sanotaan, että liikennekuri on parantunut. Kyllähän tulokset saadaan näyttämään hyviltä, kun valvonta on radikaalisti vähentynyt. Tarttis tehrä jotain…

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko joulun ajan tapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...