0

Kouvola etsii säästökohteita – onko veronkorotus lääke talouden tasapainottamiseen?

Kouvolassa ei vielä tässä vaiheessa haluta tasapainottaa kaupungin taloutta verojen korotuksella. Säästöjä yritetään etsiä muilla keinoilla.
Kaupunginhallitus haluaa katsoa ensin läpi miten esitetyt säästötavoitteet saavutetaan organisaatiota muuttamalla ja henkilöstöä vähentämällä sekä muita keinoja käyttämällä.
Vs. kaupunginjohtaja Tuukka Forsellin mukaan menoja leikkaavien toimenpiteiden rinnalle tarvitaan myös muita keinoja. Muuten talous ei hänen mielestään oikene riittävän nopeasti.

Kouvola etsii säästökohteita – onko veronkorotus lääke talouden tasapainottamiseen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Kouvola etsii säästökohteita – onko veronkorotus lääke talouden tasapainottamiseen?

 • 18.4.2019 at 15:39
  Permalink

  Ei missään nimessä veronkorotuksia. Meille ei tule muuttoliikennettä ja nuoret muuttaa pois. Yrittäminen ei kannata. Kyllä se niin on, että säästöjä täytyy etsiä muualta. Koen, että on hyvin erikoista ettei kukaan aavistanut/osannut arvioida moista käppiä. Äärimmäisen erikoista talouden arviointia/seurantaa! Koen, että vastuu moisesta tulee kantaa. Tulos tai ulos. Nyt näyttää että ulos!

 • 19.4.2019 at 07:25
  Permalink

  Jos veroja ei nosteta, niin sitten nousevat kaikki veroluontoiset maksut ja muut maksut. Eli kiinteistövero, jätemaksu, uimahallimaksut, rakennusluvat yms., ehkä jopa kirjaston lainojen myöhästymismaksut.
  Parempi olisi veroprosentin korotus, sillä se koskee jokaista tasapuolisesti kunkin tulojen mukaan. Jos veroprosentti pidetään samana ja em. maksut nousevat, se kurittaa pienituloisia suhteessa enemmän. Heillä kun menee tuloista suurempi osuus ns. pakollisiin menoihin.
  Näin se on, sillä menoja ei mitenkään saada leikattua vaadittavaa summaa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Maa on paljas, eikä maisema näytä helmikuulta. Kaipaatko lunta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...