0

Kaupunki ei jatka Pien-Liikkalantien kunnossapitoa

Kouvolan kaupunginhallitus päätti maanantaina tiukan äänestyksen jälkeen numeroin 7–6, ettei kaupunki jatka Liikkalan ja Sippolan välisen Pien-Liikkalantien kunnossapitoa.
Tekninen lautakunta oli aiemmin päättänyt, että tien kunnossapito siirtyisi paikallisen tiehoitokunnan hoidettavaksi. Tämän jälkeen kaupunginhallituksen puheenjohtaja Harri Helminen (sd.) käytti kuntalain mukaista otto-oikeutta, ja asiaa käsiteltiin uudestaan kaupunginhallituksen kokouksessa maanantaina.
Keskustelun aikana Jukka Nyberg (sd.) esitti Kimmo Jokirannan (kesk.) kannattamana, että asia palautetaan tekniseen virastoon, joka käsittelee talousarvionsa puitteissa vastaavanlaiset infran hoitoon tarvittavat toimenpiteet ja kunnostukset, jonka jälkeen tiet luovutetaan hoitokunnille vuosien 2019–2020 aikana.
Vs. kaupunginjohtaja Tuukka Forsell puolestaan esitti, että teknisen lautakunnan päätös pysyy voimassa. Asiasta äänestettiin ja Forsellin esitys voitti. Tätä esitystä kannattivat kokoomuksen Jari Larikka, Tapio Karvonen, Birgit Koskela, Miia Witting, vihreiden Kaisa Spies, perussuomalaisten Jari Käki ja kristillisdemokraattien Vesa Vainio.
Nybergin esityksen puolesta äänestivät keskustan Kimmo Jokiranta ja Jenny Hasu ja sosialidemokraattien Maria Eloranta, Sanna Tähtinen, Jukka Nyberg ja Harri Helminen.

Viikon kysymys

Onko kesäsuunnitelmat tehty?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...