0

Wimme Saari ja Tapani Rinne konsertoivat Sippolan kirkossa

Anjalankosken seurakunnan kirkkoherra Eija Murto kertoo, että saatujen lisätietojen valossa Wimme Saari ja Tapani Rinne ovat tervetulleita konsertoimaan Sippolan kirkkoon kesäkuussa.
– Saimme konsertin sisällöstä järjestäjiltä vielä lisätietoa, jota meillä ei aiemmin ollut päätöksen tekemistä varten käytettävissä, Eija Murto kertoo.
Uusi päätös kirkon käytöstä syntyi tiistaina yhteistyössä keskustellen Anjalankosken seurakuntaneuvoston jäsenten kanssa.
– Halusin kuulla myös luottamushenkilöitämme tässä julkisuutta herättäneessä asiassa, kirkkoherra Murto sanoo.

Kommentteja aiheesta “Wimme Saari ja Tapani Rinne konsertoivat Sippolan kirkossa

  • 10.4.2019 at 11:09
    Permalink

    Outoahan olisi ollutkin, jos oman alkuperäiskansamme ääntä ei kuultaisi? Seuraan päivittäin myösk saamelaisten uutislähetyksiä ja joskus kuulen joikuakin. Kansansirpale osaa viestinnän varsin hyvin ja kaikki kolme kieltä ovat heille tärkeitä.
    Oma sukuni on taivaltanut jalan kirkkoon, joka oli yli kymmenen kilometrin päässä. Siis mökin miinoja taavetteineen ja tiinoineen. Molempien vanhempieni suvuilla oli nimetty penkki kirkkosalissa. Se oli aikaa, jolloin takimmaiseen nurkkaan oli varattu tilat tehtaalaisille ja muulle irtoväestölle. Minut on kastettu joko kirkossa tai kinkereillä kevättalvella. Pitäisi kysellä virastosta?

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko joulun ajan tapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...