0

Kouvolan talouden sopeuttamistoimien valmisteluun otetaan lisäaikaa

Kouvolan talouden sopeuttamiseen liittyvä päätöksenteko on siirretty 15.4. kaupunginhallitukseen, jotta valmisteluun saadaan tarvittua lisäaikaa ja kaikki asiaan liittyvät keskustelut ehditään käydä ennen kokousta.

Kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 25.3. jättää esityksen kaupungin talouden sopeuttamisesta ja henkilöstövähennyksiä koskevan yt-menettelyn käynnistämisestä pöydälle ja asiaa oli tarkoitus käsitellä alun perin seuraavaksi jo 8.4. kokouksessa. Nyt asia siirtyy kuitenkin 15.4. kokoukseen.

Kouvolan kaupunki tasapainottaa talouttaan vuoden 2018 ennakoitua suuremman alijäämän takia ja hakee säästökeinoja tiukassa taloustilanteessa. Esitetyssä keinovalikoimassa ovat muun muassa henkilöstön vähentämiseen tähtäävä yhteistoimintamenettely, palveluverkkotarkastelu sekä kunnallisveroprosentin nosto.

Kommentteja aiheesta “Kouvolan talouden sopeuttamistoimien valmisteluun otetaan lisäaikaa

  • 6.4.2019 at 13:48
    Permalink

    SDP ei ole suosittu puolue Kouvolan alueella, kun asukkaat eivät ole tyytyväisiä terveydenhuoltoon. Moni ehdokas oli päättämässä asioista ja kunnallisveron nosto juuri ennen vaaleja voisi olla katastrofi.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko joulun ajan tapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...