0

Poliitikon kiire voi tarkoittaa 40 vuotta

Kotimökkini sijaitsee Keltakankaalla valtatien 15 vieressä Sippolantien risteyksessä. Vuonna 1978 silloinen TVH:n pomo sanoi minulle, että nyt tähän sitten rakennetaan eritasoliittymä ja meidänkin tontista lähtee pala. Meni tasan 40 vuotta ennen kuin se eritasoliittymä siihen tuli ja hieno onkin. Sellaiset ovat herrojen kiireet.

Nyt kun nämä kansanedustajaehdokkaat lupaavat teille vaikka kuun taivaalta ja jos pääsevät eduskuntaan, lupaus voi pitääkin paikkansa, mutta kannattaa kuitenkin kysyä, että milloinkahan tämä tapahtuu. Siihen nimittäin voi mennä se 40 vuotta.

Kaikki puolueet ovat herttaisen yksimielisiä, että vanhukset pitää hoitaa hyvin. Kukaan ei vain tee mitään. EU-direktiivin mukaan lehmätkin pitää päästää kesällä laitumelle ja jokaisella vangilla on oikeus kävellä ulkona tunnin päivässä. Vanhuksillamme tätä oikeutta ei ole. He ovat kuitenkin se sukupolvi, joka sodan jälkeen rakensi tästäkin maasta hyvinvointivaltion, jota maailmallakin arvostetaan. Hävetkää.

Jarmo Jokivirta

Viikon kysymys

Maa on paljas, eikä maisema näytä helmikuulta. Kaipaatko lunta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...