Tulisijasta pudonnut hiillos oli aiheuttaa rakennuspalon Korialla

Kymenlaakson pelastuslaitos sai hälytyksen rakennuspalosta lauantaina kello 11.30 aikaan Mäntysaarentielle Korialle. Paikalle hälytettiin yhteensä seitsemän pelastuksen yksikköä sekä yksi ensihoidon yksikkö.

Asuinrakennuksen uunin viereisen lattian alta oli alkanut tulla savua. Paikalle tullut henkilö teki hälytyksen. Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa.

Palokunta purki lattiaa uunin läheltä, raivasi lattiaeristeitä ja kasteli kyteviä lattiarakenteita. Sammutus- ja raivaustoimet kestivät noin 20 minuuttia. Tehtävä päättyi pelastustoimen osalta kello 12.10.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Huolestuttavatko Kymsoten tulevat palveluverkkoratkaisut?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä