0

Annikki Niiranen haluaa katsoa Kymsoten tiedottamista asiakkaan silmin

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän toimitusjohtaja Annikki Niiranen pitää Kymsoten perustamista erittäin hyvänä ratkaisuna.
Kymenlaakson Journalistien Vuoden valottajana 2019 palkittu Niiranen arvioi, että maahamme tulee vielä sote-reformi, sillä sote-palvelujen järjestämisvastuu on oltava kuntia suuremmilla toimijoilla.

Vuodenvaihteessa aloittaneessa kuntayhtymässä on Niirasen mukaan mietitty ulkoisen ja sisäisen tiedottamisen tarvetta.
– Viestinnän resursseja on lisätty ja tiedottamisen toimintamallia hiottu siten, että kuntayhtymän johtajat ja palvelupäälliköt ottavat vastuuta tiedottamisesta palvelutoiminta-alueidensa osalta, kertoo Kymenlaakson Journalistit ry:n Vuoden valottaja 2019 -palkinnon saanut Niiranen ja hymähtää, että Kymsotea edeltäneessä Careassa tiedottaminen oli todella keskitettyä.
– Meidän kymsotelaisten pitäisi pystyä kertomaan asiakkaillemme palveluista eikä hallintomalleista. Tuskin kansalaisia suuresti kiinnostaa, miten kuntayhtymämme organisaatio on järjestetty, vaan he kaipaavat tietoa palvelujen saatavuudesta ja niihin mahdollisesti odotettavissa olevista muutoksista. Isoin haasteemme on, että oppisimme katsomaan asioita asiakkaan silmin.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko joulun ajan tapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...