0

Joukkoliikenteen vaihtoyhteyksiin toivottiin parannuksia – Kaipiaisiin lisää vuoroja

Kouvolan kaupunki selvittää vuosittain joukkoliikenteen käyttäjien tyytyväisyyttä joukkoliikennepalveluihin. Keskimääräinen tyytyväisyys joukkoliikennepalveluihin viime vuonna oli 3,2.

Joukkoliikenteen matkustajien tyytyväisyydestä joukkoliikennepalveluihin tehtiin kysely viime vuoden joulukuussa. Kyselyyn saatiin 535 vastausta. 43 prosenttia vastaajista matkustaa paikallisliikenteen busseilla päivittäin tai lähes päivittäin. Yli puolet vastaajista matkustaa Kuusankosken ja Voikkaan suunnan linjoilla. Noin 40 prosenttia käyttää keskusta-alueen linjoja 10-14 ja neljäsosa linjaa 3.
Myllykoskelaisia vastaajia oli 45, korialaisia 31 sekä anjalalaisia ja elimäkeläisiä kymmenen.

Avoimia vastauksia annettiin 385 kappaletta. Jokainen vastaus on käyty läpi. Ylivoimaisesti eniten vastauksissa kommentoitiin aikatauluja ja reittejä. Muun muassa vaihtoyhteyksiä toivottiin parannettavaksi ja enemmän vuoroja etenkin Kaipiaisiin.

Aikatauluja koskevia kommentteja käytetään hyödyksi tulevan kesän ja talven aikatauluja rakentaessa. Lippuja ja hintoja koskevia asioita käydään läpi kevään ja kesän aikana.

Kuntalaiskysely uusitaan vuosittain marras-joulukuussa. Myös laajempi joukkoliikenteen kehittämistä koskeva kysely on tulossa vielä tänä vuonna.

Viikon kysymys

Missä kunnossa tiet ovat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä