0

Kaahailua ja rattijuoppo Keltakankaalla

Keskiviikkona 6.3. kello 20.40 Lehtomäen kohdalla valtatiellä 6 partiota tuli vastaan Lahden suunnasta henkilöauto, jolle mitattiin nopeudeksi 133km/h. Auto lähti ohittamaan rekkaa, jolloin nopeus vielä nousi. Alueella on 80 km/h rajoitus. Partio kääntyi auton perään, mutta kadotti kohteensa. Toinen partio kuitenkin tapasi auton Keltakankaalla valtatiellä 15. Auton kuljettajana ollut nuori nainen ei ollut halukas selvittämään tilannetta, joten hänet tuotiin poliisiasemalle epäiltynä törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Keskiviikkona kello 23.45 Keltakankaalla Hallitiellä poliisipartio pysäytti henkilöauton, jonka kuljettajana toiminut ulkomaalainen mies puhalsi 1,61 promillea. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Kommentteja aiheesta “Kaahailua ja rattijuoppo Keltakankaalla

  • 7.3.2019 at 13:23
    Permalink

    Vauhdikasta menoa kotiseudullani! Kyllä ennen oli paljon rauhallisempaa. ?

Comments are closed.

Viikon kysymys

Onko kesäsuunnitelmat tehty?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...