0

Työllisyyden parantuminen ja soten kuntoonlaitto puheenaiheina – Elinkeinoministeri Lintilä vieraili Inkeroisissa

Elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk.) kävi eilen useissa eri paikoissa Kymenlaaksossa. Inkeroisissa vieraillessaan Lintilä kertoi keskeisimpiä puheenaiheita olevan ihmisten kanssa keskusteltaessa työllisyys ja sote.
– Työllisyystilanteen parantumiseen on oltu tyytyväisiä. Sotesta puolestaan on sanottu, että laittakaa se vihdoin jo valmiiksi, totesi Lintilä.
Keskustan Kymenlaakson piirin toiminnanjohtaja Sami Porkka kertoo, että ehdokkaat ovat jo viime vuoden puolella aloittaneet kiertämisiä.
– Tällä hetkellä jokaisella tuntuu olevan jo hyvässä vauhdissa tupailtojen ja muiden tapahtumien pitäminen. Kaksi viikkoa takaperin, 15.–17.2., aloitimme piirien tapahtumaviikonloput; vaalipiirissähän on neljä keskustapiiriä, joiden jokaisen alueella vuorollaan järjestetään keskitetysti tapahtumia. Tuo 15.–17.2. oli Kymenlaakson viikonloppu, seuraava oli Etelä-Karjalassa ja nyt päättynyt Etelä-Savossa. Edessä oleva viikonloppu on eduskuntaryhmän jalkautumisviikonloppu, jonka jälkeen on vielä Itä-Savon vuoro. Tämän jälkeen mennään enemmän ehdokasvetoisesti. Isommista tapahtumista voisi mainita 21.3. Leikarissa pidettävät vaalitanssit, luettelee Porkka.
– Keskustaväen tunnelma on yleisesti ottaen ollut gallupeista huolimatta hyvä. Mielipidemittaukset ovat pikemminkin haastaneet työntekoon kentällä, painottaa Porkka.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...