0

Mirka Suutarille sprinttipronssia talviuniversiadeissa Venäjällä

Suomen Liisa Nenonen voitti talviuniversiadeissa Venäjällä hiihtosuunnistuksen sprintin ja naiset avasivat Suomen mitalitilin. Hienon kisapäivän täydensivät Mirka Suutarin kolmas ja Misa Tuomalan kuudes sija.

Mirka Suutari otti pronssia 37 sekuntia Nenoselle jääneenä. Hän iloitsi avausmatkan pronssistaan.

– Siistiä saada mitali täältä, sillä tämä on ollut pari vuotta tavoitteenani. Tekemisestä puuttui pieni flow ja vielä on varaa parantaa, mutta olen jo tähänkin tosi tyytyväinen, Mirka summasi tunnelmat kisan jälkeen.

Naiset: 1) Liisa Nenonen FIN 14.04, 2) Marina Vjatkina RUS 14.25, 3) Mirka Suutari IFN 14.41, 4) Petra Hancova CZE 14.46, 5) Alexandra Rusakova RUS 14.47, 6) Hanna Salen SWE 14.55, 11) Sanna Pusa FIN 15.07, 13) Tuuli Suutari FIN 15.13.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko joulun ajan tapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...