0

Mirka Suutari takaa-ajossa hopealle, Tuuli Suutari nousi neljänneksi

Talviuniversiadit jatkuivat tiistaina takaa-ajokilpailulla, jonka lähtöjärjestys ja lähtöajat tulivat edellispäivän sprintin tulosten perusteella. Suomalaisista mitaleille nousivat naisissa hopeaa ja pronssia ottaneet Mirka Suutari ja Liisa Nenonen sekä miehissä pronssille itsensä taistellut Misa Tuomala.

Naisten voittoon hiihti maastoon toisena lähtenyt Venäjän Marina Viatkina. Suomalaisista edellispäivänä mitaleilla olleet Liisa Nenonen ja Mirka Suutari pitivät myös tiistaina mitalivauhtia. Kaksikko taisteli keskinäisestä sijoituksestaan loppusuoralle asti. Hopealle nousi kovalla loppusuorakirillä Mirka Suutari kaksi sekuntia ennen Nenosta. Eroa voittajaan tuli 1.41.

Suomalaisten vauhdikasta päivää täydensi kilpailun neljänneksi noussut, 13:sta matkaan lähtenyt Tuuli Suutari.

– Tein lopussa väärän reitinvalinnan ja meni jännäksi Liisan kanssa. Olihan se hienoa ottaa loppukirivoitto ja toinen mitali. Se kaivelee, että tein alussa virheitä. Pitäisi enemmän keskittyä omaan tekemiseensä, Mirka Suutari summaili tunnelmia.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...