0

Keltakankaan terveysaseman edessä pysäköidään edelleen väärin

Kirjoitin muutama viikko sitten Keltakankaan terveysaseman autojen pysäköinnistä oven edessä olevalle kääntöpaikalle, joka on liikennemerkillä kielletty.

Maanantaina aamulla 4.3.2019 autoja ei ollut varsinaisessa kääntymisympyrässä kuin kaksi autoa, mutta heti pysäköintikieltomerkin jälkeen oli täysin väärin jätetty kaksi autoa. Autot oli jätetty sulkemaan kävelytie varsinaiselta pysäköintialueelta. Autonsa oikein pysäköineet joutuivat kiertämään, näiden väärin pysäköityjen takia terveyskeskukseen erittäin liukkaan ajotien kautta.

Moinen pysäköinti kertoo kuljettajien itsekkyydestä ja piittaamattomuudesta muita ihmisiä kohtaan. Otin ylös autojen rekisterinumerot. En kuitenkaan julista niitä nyt kaikelle kansalle, mutta ehkä seuraavalla kerralla! Pysäköijille tiedoksi: kilvissänne pyöreät sataset vähemmän pyöreiden kirjainten jälkeen!

Jussi Raukko

Kommentteja aiheesta “Keltakankaan terveysaseman edessä pysäköidään edelleen väärin

  • 5.3.2019 at 19:56
    Permalink

    Poliisit eivät tule sakottamaan, kun kysymyksessä on ns. yksityinen alue…

Comments are closed.

Viikon kysymys

Missä kunnossa tiet ovat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä