0

Anjalankosken teatteri Koukussa

Myllykosken kirjastossa vietetään Anjalankosken teatterin Koukussa-näytelmän esittelyiltaa 11. maaliskuuta. Kini Laine haastattelee näytelmän ohjaaja Markku Kekkiä. Teatterista mukaan tulee myös joukko näyttelijöitä sekä muun muassa lavastaja, puvustaja Janika Holm.

Näytelmä on nopeatempoinen farssi taksikuskin piinasta kahden perheen puristuksissa. Lontoolainen taksikuski on sattunut menemään naimisiin kahden naisen kanssa. Hän on myös onnistunut salaamaan kaksinnaimisensa vaimoiltaan. Mutta nyt paljastuminen on lähellä.

Molemmista avioliitoista miehellä on teini-ikäinen lapsi, tyttö ja poika. Lapset ovat sattumalta tavanneet netin chattipalstalla ja suunnittelevat tapaamista kasvotusten. Taksikuskia omien lasten mahdollinen seurustelu kauhistuttaa, samoin kuin molempien vaimojen mahdollinen kohtaaminen. Mies ei kuitenkaan aio luovuttaa, vaan taistelee epätoivoisesti pitääkseen molemmat perheensä erillään. Mukaan joutuu tahtomattaan myös vätysmäinen alivuokralainen ja tämän dementoitunut isä.

Luvassa on hauskaa keskustelua sekä esiripun raosta esimakua Koukussa-näytelmästä.

Lisää näytelmästä 7.3. Keskilaaksossa.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...