0

Inkeroisten VPK:n ja Mökki-Kahvion laskiaisriehat sunnuntaina

Lähipäivinä on useita lapsiperheille suunnattuja talvitapahtumia.

Lauantaina 2.3. järjestetään Drive in -talutusratsastuspäivä Toivolan Kotipihalla Elimäellä. Mahdollisuus tutustua pientä maksua vastaan hevosharrastukseen ja kokeilla ratsastusta. Ajanvarausta ei tarvita. Kumisaappaat tai muut kannalliset ja varrelliset, tukevat kengät sopivat hyvin ratsastukseen. Kypärän voi lainata tallilta. Samalla voi tutustua talliympäristöön ja muihin tilan eläimiin.

Sunnuntaina 3.3. pidetään talvirieha lapsille ja lapsenmielisille Mökki-Kahvion piha-alueella Elimäellä. Ohjelmassa on pulkkamäki sekä koira-valjakkoajelutusta lapsille. Tarjolla on myös hernerokkaa ja makkaraa.

Sunnuntaina 3.3. on perinteinen Inkeroisten VPK:n laskiaisrieha paloaseman piha-alueella. On iso ja pieni pulkkamäki, pomppulinna, kalustoesittelyä. Ja ruokapuolella on perinteisesti rokkaa, kahvia, makkaraa ja mehua. Myynnissä on linnunpönttöjä.

Tiistaina 5.3. järjestetään laskiaistapahtuma Anjalassa Mari´s Coffeen piha-alueella. Ohjelmassa on laskiaismäki, kalustoesittelyä, jääkiekkoaiheinen toimintarasti, lumiukkojen tekoa, vaahtokarkkien paistoa, vetokoira-ajelua ja ongintaa. Anjala Elää -yhdistyksen grillissä on makkaraa. Kioskissa pn kahvia ja laskiaispullaa.

Tiistaina 5.3. on koko perheen laskiaistatapahtuma Korian monitoimitalon piha-alueella. Ohjelmassa on pihapelejä, palokunnan kalustoesittelyä ja mäenlaskua. Kääkkikin on paikalla. Paikalla on myös alueen lasten kanssa toimivia ja heille voi esittää kiperiä kysymyksiä. Kahviokin on auki.

Lauantaina 9.3. pidetään koko perheen Talvirieha Haukkavuorella Elimäellä. Ohjelmassa muun muassa rattikelkkakisa, moottorikelkka- ja mönkkäriajelua, mäenlaskua, ystävien tehtävärata, hankikävelyä sekä makkaranpaistoa. Tapahtuman järjestävät Elimäen Vanhemmat ja Elimäen Vauhti.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...