0

Vehkasuontien ja Spännärintien asemakaavojen muutokset nähtävillä

Kouvolan kaupunkisuunnittelussa on kuuluttanut vireille Vehkasuontien asemakaavan muutoksen ja kumoamisen sekä Spännärintien asemakaavan muutoksen.

Vehkasuontie (kaava nro 31/006), asemakaavan muutos ja kumoaminen
Suunnittelualue sijaitsee valtatien 15 varrella Vehkasuontien kohdalla noin 3 kilometrin päässä Myllykosken keskustaajamasta koilliseen. Asemakaavan muutoksen ja asemakaavan kumoamisen tavoitteena on mahdollistaa valtatien 15 parantamisen yhteydessä suunniteltujen liikenneyhteyksien ja meluntorjunnan toteuttaminen Vehkasuontien ympäristössä Myllykosken Kurkisuolla.
Kaava-aineistot saatavilla hankkeen verkkosivuilta 27.2. lähtien: www.kouvola.fi/vehkasuontie

Spännärintie (kaava nro 33/010), asemakaavan muutos
Suunnittelualue sijaitsee Inkeroistentiellä valtatien 15 läheisyydessä. Suunnittelualue käsittää osan Inkeroistentiestä ja sen pohjoispuolisen korttelin välillä Spännärintie-Teininkalliontie. Tavoitteena on mahdollistaa kevyen liikenteen väylän rakentaminen Inkeroistentielle laajentamalla tiealuetta korttelialueelle. Korttelin 3165 kaavamääräykset päivitetään.
Kaava-aineistot saatavilla hankkeen verkkosivuilta 27.2. lähtien: www.kouvola.fi/spannarintie

Kaavahankkeiden osallistumis- ja arviointisuunnitelmat sekä valmisteluvaiheen liittyvät aineistot (kaavaluonnokset) ovat nähtävillä 27.2.-28.3. Kouvolan kaupungin Tekniikka- ja ympäristötalossa Kuusankoskella sekä hankkeiden omilla verkkosivuilla.

Viikon kysymys

Onko kesäsuunnitelmat tehty?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...