0

Nuori mies pakeni poliisia viritetyllä mopolla Myllykoskella

Poliisi päätti pysäyttää Kenraalintiellä Myllykoskella perjantaina hieman ennen iltayhdeksää partioautoa vastaan ajaneen mopon, koska huomasivat siinä valovikoja. 16-vuotias paikkakuntalainen nuorimies ei ollut kuitenkaan samaa mieltä, vaan pyrki pakenemaan. Lyhyehkön ”pakomatkan” aikana mopoilija rikkoi useamman kerran liikennesääntöjä.

Lähemmässä tarkastelussa selvisi, että mopoa oli viritetty ja siinä oli tehoputki. Lisäksi muun muassa mopon renkaissa, valoissa, jarru- ja kytkinkahvoissa ja rekisterikilvessä oli vikoja ja puutteita. Koska kuljettajalla ei myöskään ollut ajo-oikeutta, tutkii poliisi tapausta, paitsi törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja ajoneuvorikkomuksina, myös kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Viikon kysymys

Maa on paljas, eikä maisema näytä helmikuulta. Kaipaatko lunta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...