0

Aurinko helli Inkeroisten Ladun ulkoilu- ja hiihtotapahtumaan osallistuneita Pikkusuolla

Inkeroisten Latu järjesti kaikille avoimen ulkoilu- ja hiihtotapahtuman lauantaina Inkeroisten Pikkusuolla. Mainiossa säässä pidetty tapahtuma käynnistyi tikkahiihtoviestillä, jossa voiton korjasi Anjalankosken Urheiluautoilijoiden joukkue. Toinen oli Team Tonteri, kolmas Latuvaliot, neljäs Rantakylän Amatööriurheilijat ja viides Inkeroisten Latunaiset.
Ulkoilutapahtumassa oli mahdollisuus myös kokeilla muun muassa frisbeegolfia, lumikenkäkävelyä ja mäenlaskua liukureilla sekä hiihtoa pidemmillä reiteillä. Heikki Tonteri oli paikalla esittelemässä suksia ja voiteita sekä hiihtokalustoa ylipäänsä. Ja kun nälkä yllätti, puffetissa oli tarjolla hiukopalaa.

Viikon kysymys

Onko kesäsuunnitelmat tehty?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...